Baba Foods Oy hakee Keittiömestaria tuotantokeittiöömme
Lisätietoja ohessa Baba Foods työpaikkailmoitus Keittiömestari
Valtakunnallinen ruokamatkailukilpailu 2021 – Yhdessä luonnosta ammentaen
Mistä on kyse? Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään vastuullisuuteen ja paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haetaan yrityksiä ja yhteisöjä, jotka ovat innovatiivisia ruokamatkailun edelläkävijöitä ja...
Faktat tiskiin -mielenilmaus ravintola-alan puolesta
Meidän on aika kokoontua mielenilmaukseen päivänä, jolloin valtioneuvoston ravintoloiden toiminnan rajoittamista koskeva asetus astuu voimaan. Tällä asetuksella - ja mahdollisen kiihtymisvaiheen giljotiinilla - tulee olemaan äärimmäisen suuret vaikutukset sekä...
Suomalaisen ruoan päivä 4.9.2020
Syyskuun 4. päivä vietämme jälleen SUOMALAISEN RUOAN PÄIVÄÄ - jo toisten kerran! Suomalaisen ruoan päivä syntyi halusta luoda suomalaiselle ruoalle oma juhlapäivä. Se on nimikkopäivä, jolloin koko Suomi voi yhdessä nauttia maamme puhtaista raaka-aineista,...
Töitä tarjolla/JKL
Haemmekin nyt Jyväskylään: RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ (1 PAIKKA, DYNAMO-TALO LUTAKOSSA) KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ (2 PAIKKAA, RAJAKATU JA DYNAMO-TALO LUTAKOSSA) LEIPURIA (1 PAIKKA, RAJAKATU) Lisätietoja antaa aluejohtaja Anne Kopra-Rittola, puh. 0207 600 347. Lähetä hakemuksesi ja...
REBOOT
Olemme tukemassa ravintoloita erityyppisillä tukitoiminnoilla: REBOOT Connect on Facebook-ryhmä, joka tarjoaa yhteisen alustan kokeille ja ravintola-alan yrityksille kaikkialla Pohjolassa. Ryhmässä kokit voivat etsiä työtä ja yritykset uusia työntekijöitä. Tätä...
Tule kehittämään ravintoloiden hiilineutraaliutta
Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi...
Vuoden ruokakasvattaja
VIELÄ EHTII EHDOTTAA VUODEN RUOKAKASVATTAJAA Ruokatieto palkitsee vuoden ruokakasvattajan ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Huomionosoitus on tulevaisuudessa vuosittain jaettava tunnustus. Ruokakasvatuksen tavoitteena on ymmärtää ruuan reittejä pellolta pöytään,...
Suomen Keittiömestarit ry:n julkilausuma: Maakunnalliset tuotteet edistävät ruoka-alaa ja kestävää kehitystä
Luettavissa linkin takaa
Töitä tarjolla Kokkolassa
Tervehdys, niin keittiömestareille kuin Rotisseureille! Meillä olisi Kaupungintalon monipuolisessa ravintolassamme keittiömestarin avainpaikka avoinna. Ravintola toimitamme koostuu kaupungintalon lounas- ja edustusravintolatoiminnasta, sekä muutaman yksikön näkyvästä...