Etelä-Suomen Keittiömestarit ry

on toiminta-periaatteeltaan humanitäärinen järjestö, jonka tavoitteena on edistää jäsenistönsä kädentaitoja, ammattitaitoa ja yhteistyötä.
Suomalaisen ruoan päivä 4.9.2020

Suomalaisen ruoan päivä 4.9.2020

Syyskuun 4. päivä vietämme jälleen SUOMALAISEN RUOAN PÄIVÄÄ - jo toisten kerran! Suomalaisen ruoan päivä syntyi halusta luoda suomalaiselle ruoalle oma juhlapäivä. Se on nimikkopäivä, jolloin koko Suomi voi yhdessä nauttia maamme puhtaista raaka-aineista,...

Töitä tarjolla/JKL

Haemmekin nyt Jyväskylään: RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ (1 PAIKKA, DYNAMO-TALO LUTAKOSSA) KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ (2 PAIKKAA, RAJAKATU JA DYNAMO-TALO LUTAKOSSA) LEIPURIA (1 PAIKKA, RAJAKATU) Lisätietoja antaa aluejohtaja Anne Kopra-Rittola, puh. 0207 600 347. Lähetä hakemuksesi ja...

REBOOT

REBOOT

Olemme tukemassa ravintoloita erityyppisillä tukitoiminnoilla: REBOOT Connect on Facebook-ryhmä, joka tarjoaa yhteisen alustan kokeille ja ravintola-alan yrityksille kaikkialla Pohjolassa. Ryhmässä kokit voivat etsiä työtä ja yritykset uusia työntekijöitä. Tätä...

Vuoden ruokakasvattaja

Vuoden ruokakasvattaja

VIELÄ EHTII EHDOTTAA VUODEN RUOKAKASVATTAJAA Ruokatieto palkitsee vuoden ruokakasvattajan ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Huomionosoitus on tulevaisuudessa vuosittain jaettava tunnustus. Ruokakasvatuksen tavoitteena on ymmärtää ruuan reittejä pellolta pöytään,...