Kansallinen korvapuustipäivä 4.10.2019
Sisältä pehmeä, pinnaltaan rapea ja maultaan pehmeän kanelinen. Aidolla voilla leivottu korvapuusti on monien suosikki, suomalainen klassikko. Valion reseptin avulla leivot herkulliset puustit tähänkin päivään.
.Suomalaisen ruoan päivä 4.9.2019
Juhlista suomalaista ruokaa! Juhlapäivällä halutaan juhlistaa suomalaista ruokaa ja sen tekijöitä sekä vahvistaa kuluttajien tietoisuutta ruoan suomalaisesta alkuperästä. Mukaan on helppo tulla! Poimi ruokakaupan hyllyiltä suomalaista ruokaa, tuotteita, joissa on...
Kutsu ammattilaiselta toiselle työpajaan
Kutsu_Ammattilaiselta toiselle työpajat Meillä Hotelli- ja ravintolamuseossa on alkanut uusi Ammattilaiselta toiselle -yhteisöhanke, jonka puitteissa järjestämme ylisukupolvisia verkostoitumistyöpajoja hotelli- ja ravintola-alan nykyisille, tuleville ja entisille...
Young Chefs Club syksy 2019
Syksyn yhden päivän tapaaminen pidetään Turussa 6.9.2019 hävikki- teemalla. Päivä alkaa Turun yliopiston Flavoria- tutkimusravintolasta www.flavoria.fi, jossa apulaisprofessori Mari Sandell johdattaa meidät hävikin maailmaan ja esittelee Flavorian toimintaa. Sen...
Gelato työpajassa riitti säpinää
Gelato työpajassa oltiin Dietan tiloissa Holkkitiellä Vesa Saariston vieraina. Ensimmäisenä Vesa kertoi illan kulusta ja esitteli muutkin toimijat. Mukana olivat Conditen Ossi Aalto, Nicin Carina Hoisko sekä Kaffa Roasterylta Kari Rinne ja barista Kaisa Kokkonen....
Fanimatka kokkiolympialaisiin helmikuussa 2020
HYVÄ YHTEISTYÖKUMPPANI Tule mukaan kannustamaan Suomen kokkimaajoukkue voittoon Stuttgartin kokkiolympialaisissa! Järjestämme 16.2 – 19.2.2020 omatoimisen fanimatkan kisoihin. Luvassa on huikeaa messutunnelmaa, kun kisaamassa on yli 2000 kokkia yli 50 maasta....
Dietan kesätarjous
Ohessa Dietan tarjous Kardinaaligrillistä. Kardinaaligrilli Keittiömestarit kampanjatarjousLataa
Jepuan tuoteluettelo ja vastuullisuusesite
Hei, ohessa SKM jäsenistölle, alueyhdistyksille, opetus-ja valistuskäyttöön sekä työpaikoille myynnin tueksi. Tarjouksien liitteeksi, asiakkaille & sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille edelleen jaettavaksi ( soveltuvin osin), viimeisimmät tiedotteet...
Villiyrttityöpaja 23.4. Laureassa
"Laurea kokkaa villiyrteillä ja kutsuu Sinut mukaan.Tule kuulemaan siitä, miten villiyrttejä käytetään ravintolan ruuanlaitossa ja elämysten loihtimisessa asiakkaalle." HEI, liitteenä kutsu Villiyrtti -työpajaan Ruokaa luonnosta-hankkeen puitteissa kohderyhmänä...
Kilpipäivä 13.4.2019
Ruokarekasta makuelämyksiä Chaîne des Rôtisseurs -järjestön Kilpipäivänä 13.4.2019 Chaîne des Rotisseurs -järjestö (Paistinkääntäjät) tekee tunnetuksi toimintaansa erilaisin tapahtumin Kilpipäivänä lauantaina 13.4.2019. Paistinkääntäjien Helsingin Voutikunta...