Syyskuun 4. päivä vietämme jälleen SUOMALAISEN RUOAN PÄIVÄÄ – jo toisten kerran! Suomalaisen ruoan päivä syntyi halusta luoda suomalaiselle ruoalle oma juhlapäivä. Se on nimikkopäivä, jolloin koko Suomi voi yhdessä nauttia maamme puhtaista raaka-aineista, ainutlaatuisesta osaamisesta ja herkullisista oman maan antimista. Voit lukea lisää Suomalaisen ruoan päivän kampanjasivuilta www.suomalaisenruoanpaiva.fi

Kampanja-aika on 20.7.-5.9. vaikka suomalaisen ruoan päivähän on joka päivä!

Tule mukaan viettämään Suomalaisen ruoan päivää itse, edustitpa mitä tahansa ruokaketjun osaa. Voit jakaa tätä viestiä eteenpäin suomalaisen ruoan ystävillesi!

Tiesitkö, että ruoan suomalaisesta raaka-aineesta ja työstä kertova Hyvää Suomesta -merkki löytyy nykyisin peräti 12 000 elintarvikkeesta, joista noin 3000 kpl on erityisesti ammattikeittiöihin suunnattu.

Jos aterian ainesosana käytetyn lihan PAKKAUKSESSA on suomalaisesta alkuperästä kertova vapaaehtoinen Hyvää Suomesta -merkki, voi lihan alkuperän tarjoilupaikassa kertoa Hyvää Suomesta -merkillä. Lue

lisää:

https://www.hyvaasuomesta.fi/yrityksille/tietoa-ammattikeittioille  sekä laajemminkin taustaa Hyvää Suomesta -merkistä ammattikeittiöissä: https://www.esitteemme.fi/hyvaa_suomesta/WebView/

Ruoan alkuperä kiinnostaa kuluttajia myös ruokapalveluissa!

HYVÄÄ SUOMESTA-TIIMI

hyvaasuomesta@ruokatieto.fi