Hotelli Mesikämmen, Ähtäristä

Hakee aamiaiskokkeja. Toimenkuvaan kuuluu aamiaisen valmistus, salaattien- ja kylmien jälkiruokien valmistus ja jonkin verran lämpimän puolen valmistusta.

Hakee kokkeja. Toimenkuvaan kuuluu alà carte- ja pufee ruokien valmistus, niin kylmiä kuin lämpimiä ruokia. Työhön kuuluu myös erilaisten raaka-aineiden ja puolivalmisteiden esikäsittelyä, käsittelyä ja kypsentämistä.

Hakee tarjoilijoita

Edellytyksenä on aikaisempi kokemus alalta, joustavuus ja yhteistyökyky.

Majoitus löytyy. Lisätietoja yrityksestä voi katsella internetistä osoitteesta, www.hotellimesikämmen.fi

Hakemukset sähköpostitse tai puhelimitse.  

Kokit, keittiötoimenjohtaja Hannu Nordlund, puh +358 40 707 1585 tai

hannu.nordlund@ahtarizoo.fi

Tarjoilijat, ravintolatoimenjohtaja Outi Suojansalo, puh +358 50 563 6681, tai outi.suojansalo@hotellimesikammen.fi

Palkkaus Sopimuksen mukaan, Työkokemus 1-5 vuotta, Työ alkaa kesäkuussa 2019 ja loppuu elokuussa 2019 noin kaksi kuukautta.