ChefBug Oy Ltd / Aija Viitaniemi / 30.1.2019
Tiedoksi keittiömestareille ja yhteistyökumppaneille!
Vastaus kyselyihin, joita on tullut hyönteisalan koulutuksiin ja raaka-aineisiin liittyen

Koulutusvaihtoehdot
1)Ötökkätasting
Ötökkäkokki kokkaa ChefBugin tai asiakkaan tiloissa. Asiakkaan luona järjestettävä, monenlaisiin tilanteisiin ja tunnelmiin taipuva ötökkätasting sisältää asiantuntijatietoa hyönteisruoasta Suomessa ja maailmalla. Maisteltavana on kuusi ötökkäkokin valmistamaa hyönteistuotetta lisäkkeineen. Lisäksi vapaata keskustelua rennossa tunnelmassa tämän päivän ruokailmiöstä ja sen tulevaisuuden näkymistä. Tilaisuus kestää n. 2,5 h ja soveltuu mainiosti 10–30 hengelle.

2)Ötökkäkokkikoulu
Kokkikoulussa tutustumme kotisirkkoihin, jauhopukintoukkiin ja kuhnurintoukkiin, joista valmistamme arkiruokia, naposteltavia ja fiinimpiäkin herkkuja. Kokkailun lomassa keskustelemme tästä tulevaisuuden nousevasta ruokatrendistä. Saat myös tietoa hyönteisten hyvistä ravitsemusominaisuuksista ja lähtöstartin makumatkan jatkamiseen omassa koti- tai ammattikeittiössäsi.
Tilaisuus kestää n. 4 h ja soveltuu max 20 hengelle.

ChefBug järjestää myös tietopuolista koulutusta hyönteisalan valvonnan kiemuroista, hyönteisten kasvatuksesta ja prosessoinnista ruoaksi.
Koulutuksien hinnat räätälöidään tapauskohtaisesti riippuen osallistujien määrästä, käytettävästä ajasta, raaka-aineiden hankintakanavista ja sijainnista.
ChefBug:n horeca-myyntipakkaukset Horeca-käyttöön hankittavat tuotteet ovat paahdettuja, raakana tai keitettynä pakastettuja kotisirkkoja.

Hyönteiset saattavat aiheuttaa ristiallergiaa äyriäis-, nilviäis- ja pölypunkkiallergikoille.
Hyönteiset voivat sisältää pieniä määriä vehnää, kauraa ja ohraa.
Kun haluat varata Ötökkäkokin tilaisuutesi vetäjäksi, niin ole hyvä ja sovi ajankohdasta ottamalla yhteyttä: aija (a)herkkuhyonteiset.fi

Lisätietoa verrkosivuilla https://herkkuhyonteiset.fi/

Bug Appetit!