Päiväys ja aika
Date(s) - 08/06/2019
Koko päivä

Kategoriat


Hei!

Suuntaamme kesäretken tänä vuonna Länsi-Uudellemaalle Suomen kokkimaajoukkueen entiseen kotikaupunkiin ja lähiruoasta sekä 7 Raaseporilaisesta keittiömestarit-ilmiöstä tunnettuun Raaseporiin. Retken hinta on 20€ aikuiselta ja yli 12-vuotiailta. Alle 12-vuotiaat jäsenten perheenjäsenet pääsevät mukaan maksutta.

Matka aloitetaan aamulla Helsingistä ja suuntaamme ensin Suomen koviimpiin maakuntaravintoloihin kuuluvan Mustion linnan alueella sijaitsevaan Linnan Krouviin, sitten Tammisaaren uusimpaan ravintolaan GH Fyren, sieltä Karjaan parhaimpiin ravintoloihin Köttkontrolleniin ja KW:hen. Sieltä matka jatkuu Åminnegårdin, jota ympäröivät yhet Suomen parhaimmat golf-kentät. Sieltä matkan päätöspaikkana saavumme ympärivuoden toiminnassa olevaan elävään ja dynaamiseen Fiskarsin ruukkiin, joka paitsi tunnetaan ykkösluokan ravintoloista ja käsityöläisistään niin myös oluiden, siiderin sekä akvitin ja ginin teosta myös.

Aikaa Fiskarsissa on varattu myös ruukkialueella kiertelyyn. Hallitus toivottavat kaikki jäsenet tervetulleeksi mukaan ja paikkoja rajoitetusti.

Alustava aikataulu

Klo 9.00 lähtö Helsinki Kiasman edusta

Klo 10.30 – 11.15 Mustion linna, Linnan Krouvi Niko Tuominen ja Samuel Mikander kertovat toiminnastaan

Klo 12.00-12.45 Tammisaari,  GH Fyren  aivan uusi 2019 toukokuussa avattava ravintola, jota luotsaa Raaseporin keittiömestariyhdistyksen pitkälinjaisin keittiömestari Hans Lundström

Klo 13.15-14.00 Karjaa Ravintola Kw, Ulf Wadeström  ja Köttkontrollen, Mikael Kokkonen

Klo 14.30-15.15  Nordcenter ja Kartanoravintola  Ravintola Åminnegård, Kenneth Löfberg

Klo 15.45-17.00 Fiskars, Fiskars Wärdshus, Emmi Retva  ja Ravintola Kuparipaja, Janne-Matti Weckström  ja käsityöläisoluiden tasting Fiskarsin Panimolla  sekä ruukissa  oleilua

Klo 18.00 kotiinlähtö bussilla Helsinkiä kohti

Ilmoittatumiset sihteerille sihteeri (a) keittiomestarit.fi