Warning message

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Vuosikokous ja vuosijuhla illallinen

Tapahtuman ajankohta: 
18.03.2017
Tapahtumapaikka: 
Hotelli Haven auditorio, Ravintola Finnjävel

Etelä-Suomen Keittiömestarit ry sääntömääräinen vuosikokous
Hotel Haven auditorio, Eteläranta 14. Sisäänkäynti Ravintola Haven ovesta (Vanha Sundsmansin auditorio)

Vuosijuhla illallinen
Ravintola Finnjävel, Eteläranta 16.

Aikataulu
17:00 -18:00 Yhdistyksen vuosikokous, Hotel Haven auditoria
18:00 – 18:30 Avecien saapuminen
18.30 Alkumalja
19.00- Juhlaillallinen

Finnjävel Keittiömestareiden Menu
Rantakalakeitto
Muikkuhyvä
Rössy ja haudutettua punakaalia
Marskin kuha
Karjalanpiirakka
Haudutettua Sallan villiporoa, sellerikermaa
Välijuustot, mannakeksiä ja mustaherukkahilloketta
Kuningatartuutti
Finnjävelin pannukahvi tai haudutettu tee & petit fours

Juomapaketti
2 X 12 cl Côtes du Jura Chardonnay 2015, Domaine de la Petite Marne, Jura, Ranska
1 X 12 cl Jaspi Negre 2014, Coca y Tito, Katalonia, Espanja
1 X 8 cl Brachetto 2015, Rosso della Fossa, Piemonte, Italia Finnjävelin omenabrandy Apple Jack 4 cl tai Lakkalikööri

Illallisen hinta
166,50 €, sisältäen juomat
104 € illallinen ilman juomapakettia
ESKY tukee varsinaisten jäsenten illallispakettia Illallinen ja juomapaketti 80 €/ varsinainen jäsen, jolloin koko paketin hinta on 86,50 € Illallinen 60 €/ varsinainen jäsen, jolloin illallispaketin hinta ilman juomia on 44 €

Illallinen maksetaan 14.3.2017 mennessä yhdistyksen tilille.
Viestikenttään: Vuosijuhlaillallinen, osallistujien nimet
Ilmoittautuminen 9.3.2017 mennessä.
Ravintolaan mahtuu 60 henkä. Paikat täytetään ilmoittautumis järjestyksessä.